Обучение на ГУТ и КУТ съгласно Наредба №4

Обучение на представителите в групите и комитетите по условия на труд съгласно Наредба 4 от 03.11.1998г.

В предприятия с численост на персонала над 5 души се сформира група по условия на труд (ГУТ).

В предприятия с численост на персонала над 50 души се сформира комитет по условия на труд (КУТ).

Всички лица участващи в ГУТ/КУТ трябва да преминат обучение, което бива два вида – първоначално и ежегодно, в зависимост от статуса на представителите на ГУТ или КУТ.

 

MariniOdit предоставя на свойте клиенти възможност за спазване на нормативните изисквания без да нарушава техните бизнес потребности, като предлага on-line обучения и организиране на групови обучения. MariniOdit предлага пълен набор от документация за функционирането на ГУТ/КУТ в раздел „Охрана на труда” / „ГУТ/КУТ”.

ON-LINE   ОБУЧЕНИЕ

1. Бърз достъп до услугата On-line обучение имате чрез синия бутон в горния десен ъгъл на сайта.

2. След натискане на бутона Ви пренасочваме към формуляр за индивидуално обучение, необходимо е да попълните всички графи с Вашите данни и да изберете видът на желаното от Вас обучение. ВАЖНО: попълнете коректни данни, защото системата ги използва автоматично за осигуряване на достъп до услугата, издаване и изпращане на Сертификат.

3. След попълване, бутонът „Напред” в долния десен ъгъл ще Ви препрати на защитена страница на платформата за онлайн плащания E-pay, където можете да извършите плащане за желаната от Вас услуга.

4. При успешно извършено плащане Вие ще получите e-mail със защитени електронни връзки на предварително посочената от Вас електронна поща. Получените електронни връзки осигуряват достъп до обучителни материали и Удостоверение. Материалите са разработени по начин да предлагат достъпен прочит на нормативната уредба.

5. След запознаване с обучителните материали, можете да използвате електронната връзка за получаване на Удостоверение във вид удобен за принтиране.

6. Оригиналното Удостоверение от Вашето обучение изпращаме по куриeрска фирма на посочените от Вас координати до 7 работни дни от датата на придобиване на Удостоверението.

ЦЕНА ЗА ЕДИН УЧАСТНИК: 20.00 лв.

 

ГРУПОВИ   ОБУЧЕНИЯ

Нашите квалифицирани преподаватели ще Ви подготвят, за да придобиете знания съгласно актуалните нормативни изисквания за условията и реда на функциониране на група и комитет по условия на труд съгласно Наредба 4 от 03.11.1998г.

При организиране на корпоративни или групови обучения цената се договаря според броя участници, като се свържете с нас на посочените телефони или директно чрез контактната форма на сайта от ТУК.

TODO write content